matt-rybansky-firemne-prezentacne-portrety__04-456x600

Peter Ďurčo

www

Peter Ďurčo vyštudoval hotelovú akadémiu v Žiline. Po úspešnom ukončení pracoval v hoteli Slovakia. Neskôr sa stal majstrom odborného výcviku kuchárov. V roku 1992 začal pracovať v zahraničí-najskôr to bolo Grécko potom Rakúsko. V roku 1996 otvára na Slovensku svoju prvú reštauráciu na Bytčianskom zámku, ktorú prevádzkoval 12 rokov. Peter Ďurčo hľadá ďalšie možnosti vzdelávania v gastronómii a stáva sa členom Gourmet klubu. Jeho novou víziou je otvoriť reštauráciu, kde sa on stáva hostiteľom pre svojich hostí.

V roku 2008 sa vízia stáva skutočnosťou, otvorí v Žiline Top restaurant, kde je majiteľom, šéfkuchárom a hostiteľom.

V roku 2009, 2010 bedeker Trend Top reštaurácie a hotely zaradil Petra Ďurča medzi Top šéfkuchárov na Slovensku.

Prečo si myslíme, že sem tento človek patrí

Pokorne a pokojne varí v Žiline jedlá, ktoré patria k tomu najlepšiemu, čo sa dá na Slovensku ochutnať.

seminare